De ce astăzi vorbim despre barbati si femei ca fiind doua „specii” diferite ?

Ceea ce azi ni se pare un lucru de neconceput, maine poate deveni banal. In trecut, smartphone-ul , televizorul si tot ce tine de tehnologie avansata, pareau un miracol, iar azi electricitatea si tot ce exista adiacent sunt niste lucruri banale, impamantenite in obiceiurile noastre si pare ca le stapanim  dintotdeuna.

Studiile de specialitate arata ca atunci cand o femeie moderna vorbeste, partea „dreapta” si partea „stanga” a creierului ii sunt activate, pe cand la barbati majoritatea activitatii cerebrale este activata in partea stanga a emiseferelor cerebrale. In realitate putem spune ca vorbim despre doua „specii” diferite: barbatii si femeile.

Ce tine activa partea dreapta in mod constant la femei? De ce femeile nu au aceleasi forme de evolutie energetica ca si barbatii? Ce le permite acestora sa stea activate pe formele ancestrale de gandire si perceptie?

In cazul femeilor, legile naturii se manifesta in partea dreapta a creierului datorita rolului important evolutiv, acela de a da nastere, a hrani si a se ingriji fizic si emotional de legatura cu copilul ei. Aceasta legatura este ancestrala si manifestata prin legile naturii. Legatura dintre femeie si natura fiind una „din dotare initiala”. Barbatii, in schimb, au nevoie de ritualuri si presupune un efort sa poata activa partea dreapta a creierului. Natura a ales una din aceste doua „specii” pentru a avea un canal deschis legilor de pastrare si evolutiei.

Femeia este o fiinta sacra pentru ca viata in sine este un lucru sacru si ea este cea care asigura acest lucru. O asemanare minunata este calculul energiei din interiorul pantecului femeii in timpul sarcinii, care este identic cu calculul energiei din punctele sacre ale Pamantului, domurile bisericilor etc. Femeia este zeita care asigura evolutia vietii pe Pamant.

Intelectul si tehnologia mai nou sunt exclusiv alocate partii stangi a activitatii cerebrale, nevoia energiei masculine este la fel de importanta evolutiv, indiscutabil. Tocmai aici intervine acest moment de reechilibrare si O REAMINITIRE a armoniei energetice.

Cautam aceasta armonie in locuri in care nu poate fi gasita, de aceea este foarte important sa ne focusam pe frecventa inimii.  Impulsul electric al acestui organ fiind singurul care este independent de restul organelor din corp. Tot ce trebuie sa facem este sa incepem sa traim din inima, folosind in favoarea noastra legile naturii si acea energie feminina din noi (sau luata din „vecini”) pana a noastra este activata la potential maxim.

Nu stiu daca mai e nevoie de alte precizari, dar o sa o fac oricum pentru cei care nu sunt familiarizati cu faptul ca energia masculina si energia feminina exista in fiecare dintre noi, fie ca vorbim de barbati sau femei. 

Ceea ce numim armonie „supranaturala” a celor doua „specii” azi, candva era un lucru impamantenit. Sa ne reamintim acest mod de functionare al omului NOU, mod pe care-l putem invata excluiv activand partea dreapta a creierului, energia feminina, si intrand  in contact cu legile naturii. In Biogeometrie s-a stabilit ca orice gand care nu e adevarat, pornit din inima, produce o energie negativa identica cu cea detectata in electrosmog (Electrosmog-ul rezulta din acumularea influentelor electromagnetice diferite, intr-o singura arie).

Pentru a face o analogie intre energia la nivel mental si creativ, intre energia masculina si cea feminina si pentru a ne fi mai usor sa intelegem mecanismul, putem sa consideram ca: barbatul – este o companie care are 90% shareholder mental si care conduce vs femeia – o companie care are 90% shareholder creativ si conduce. Eficient, evolutiv si necesar este sa fie luata ideea din partea creativa (intuitie, diplomatie, cretivitate) si implementata cu energia mentala (poragmatism, ancorare in realitatea de zi cu zi, etc).

Acesta modalitate de functionare are la baza energie feminina incipienta, datorita conexiunii amintite cu Legile Divine ale naturii care se manifesta in acesta parte mai intai, ulterior fiind armonizata de energia masculina a implementarii ei.

Daca vom deveni constienti de felul acesta de functionare al Omului Nou si de energia daunatoare a gandurilor negative, ne dam seama ca poluarea mentala este la fel de nociva ca si poluarea fizicala si am incepe sa abordam diferit energia momentului, a prezentului, AICI si ACUM.

4 thoughts on “De ce astăzi vorbim despre barbati si femei ca fiind doua „specii” diferite ?

  1. erotik says:

    Awesome write-up. I am a normal visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a really long time. Ame Braden Alphard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *