Poluarea altfel decat o cunoastem – contaminarea cu ajutorul  gandurilor

Cu totii am auzit despre pericolele pe care le infruntam ca rezultat al contaminarii mediului inconjurator. Cunoastem situatia in ceea ce priveste poluarea aerului si chimicalele care se regasesc in mancarea si apa pe care o consumam, dar te-ai gandit ca ar putea fi si alte forte care impacteaza calitatea sanatatii noastre?

Forte pe care nu le putem vedea cu ochiul liber, dar cu toate acestea, le cunoastem si le simtim cu totii.

Partea holista a modului in care privim lumea nu trebuie sa fie divizata intre stiinta si divinitate, sunt de fapt doua parti ale aceleasi monede. Daca ne uitam catre mediul inconjurator si felul in care noi comunicam cu el prin intermediul perceptiei sau a senzorilor nostri: forma, culoare, miros, atingere, gust, sunet – intelegem ca aceste forme au un tipar de energie subtil in spatele lor.

Putem astfel  intelege cum ele influenteaza si modifica mediul in care traim. Ceea ce este mai important este ca ne limitam la perceptia ca noi MODELAM si INFLUENTAM mediul inconjurator, dar daca privim din persectiva  felulului  in care mediul ne modifica si influenteaza pe noi, realizam ca doar o privire Holistica a ceea ce experimentam poate fi cheia armonizarii si echilbrului. Daca intelegi patternul sau limbajul din spatele acestui lucru, te va ajuta sa-ti construiesti sau influenetezi mediul in care traiesti, sa aduci o CALITATE in armonizarea lui.

Totul e energie care vibreaza la diferite frecvente, gestionarea  acestor frecvente prin forma corpului nostru UMAN si armonizarea cu mediul la care acesta este  expus  reprezinta cheia vietii pe Pamanat sau cu alte cuvinte, felul in care gandesti iti influenteaza viata ta in fiecare moment si totodata devii participant activ si influentezi viata celor din jurul tau.

Astazi analizam intamplarile din punct de vedere al simptomelor și al efectelor lor, dar poate ar fi bine să privim lucrurile din afara sistemului uman. Ar trebui sa constientizam ce anume  influențează direct acest sistem și sa privim atat din interior către exterior cat și din exterior în interior. Biogeometria este o stiinta care abordeaza aceste perspective. Link cu detalii mai jos: https://biogeometry.ro/

Putem incepe incet, sa testam o altfel de realitate, a noastra, independenta de cei din jur, in care schimbam felul in care gandim despre noi, in primul rand si mai apoi felul in care ne raportam la cei din jur, la realitatea noastra comuna si incercam sa acceptam aici si acum momentul fiecaruia, fara judecata.

Ramanem ancorati in noi si in gandurile noastre, care sunt  reperezentantii permanenti ai valorilor sufletului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *