Biosemnăturile și felul în care îți poți schimba viața

Toate obiectele interacționează cu energia Pământului pentru a produce un anumit câmp energetic în jurul lor, iar când două câmpuri energetice sunt în apropiere, comunică și se modifică reciproc prin legea REZONANȚEI. Pe baza acestei interacțiuni energetice s-a dezvoltat știința BioSignatures.

BioSignatures (Biosemnăturile) sunt diagrame liniare care, în virtutea proprietăților lor de proiectare, echilibrează în mod direct energia organelor corpului cu funcțiile lor. În mod similar cu tehnologia informațională, atunci când este activată de un curent electric, funcția este determinată de proiectarea circuitului chiar și atunci când este redusă la un nivel micro. Energia este condusă prin diagrama liniară (cum ar fi electricitatea prin cabluri sau apă curentă de-a lungul albiei unui râu.).

Fluxul de energie prin tipare intră în rezonanță cu funcțiile organului pe care îl reprezintă ca modele similare în ton (la fel ca reglarea instrumentelor muzicale), ce provoacă o amplificare armonică cu rol de restabilire a echilibrului corect în interiorul organului; această corecție este instantanee la nivel de energie.

Forma corpului are un fel de strat de stocare a energiei, care este grăsimea de pe piele. Stratul de grăsime are mai mult decât o funcție de izolare care protejează energia centrală de factori externi, are capacitatea de a acumula și de a stoca informații. Sistemul energetic intern folosește simțurile și centrele energetice (Chakre) pentru a interacționa direct cu toate nivelurile de energie din mediu.

Sistemele de energie periferice, la rândul lor, nu sunt complet închise la exterior; ele sunt într-un schimb constant de informații cu mediul energetic exterior. Este important de menționat că producem un echilibru energetic al funcției organului. Biosemnăturile au un efect de echilibrare a energiei care acceptă alte forme de tratamente medicale ortodoxe sau remedii alternative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *