Descoperă uleiurile și elixirurile Yliaster

Yliaster e mai mult un mod de a trai altfel, un stil de viaţă nou, decât o metodă. Atât Metoda cât şi produsele, cunoştinţele şi practica servesc unicului scop de a ajunge la poarta unei noi vieţi şi dincolo de tot ce nu mai e necesar cat mai cutand posibil.Produsele noastreEsențele vegetale lucrează cu corpurile energetice pentru a le echilibra și pentru a le acorda o vibrație mai înaltă și mai pură. Prin dizolvarea blocajelor din corp, amestecurile de plante ne ajută să scăpăm de amintirile stocate în corpul fizic.

Elixiriurile din sistemul Yliaster se numesc Nada. Energia lor aduce transformare și vindecare pentru suflet, în special în legătură cu rănile sufletului feminin pe care femeile le-au experimentat în ultimele mii de ani. Aceste răni pot fi amintiri genetice pe care le-am moștenit de la strămoșii noștri feminini, dar pot fi și amintiri sau amprente energetice ale vieților anterioare care ar putea fi activate în această viață ca blocaje sau răni. Acestea pot apărea sub diferite forme: poate ne respingem corpul, avem o viață sexuală nesatisfăcătoare, judecăm sau condamnăm oricare dintre diferitele forme de viață feminine sau, pur și simplu, ne oprim să experimentăm bucurie.

Esențele Yliaster susțin condiționarea câmpului nostrum energetic și a spațiului personal. Ele ajută la deblocarea si armonizarea amprentelor câmpurilor subtile. Esenţele Yliaster sunt legate de frecventa culorilor şi de diferitele etape ale corpului nostru curcubeu. Fiecare are un parfum unic, aşa că atunci când le respiră, ne influenteaza direct energia subtila transformand starea de spirit, gândurile şi emoţiile. Diferitele stari, gândurile şi emoţiile creează calităţi diferite, iar aceste calităţi sau stari energetice ne modelează prezentul si viitorul.Uleiurile Yliaster New Age Man urmăresc să sprijine echilibrarea puterii masculine, sufletul şi mintea masculină. În aceste momente dificile când totul se schimbă este important pentru bărbaţi să-şi găsească noul rol, puterea sa decopere creativitatea si flexibilitatea sin ei, locul şi locul lor în noua lume fără să se piardă pe ei insisi sau sa incurce semnificaţia existenţei lor în jocul aşteptărilor, conformităţii sau provocărilor impuse de autoritatea manifestata confuz.
Există trei motive principale de suferinţă. Fiinţele umane suferă pentru că vor ceea ce nu pot avea, primesc ceea ce nu vor, sau nu pot face distincţie între acestea.Trinitatea ataşamentului, aversiunii şi confuziei (ignoranţei) sunt adesea prezente ca otravă în sistemul energetic uman şi în multe cazuri aceste tendinţe ne fac relaţiile sau posibilitatea de le îndeplini destul de dificilă.Toţi avem aceste tendinţe, unii dintre noi au mai pronuntata una sau mai multe,ele vin ca un răspuns la provocările cu care ne confruntăm în vieţile noastre. Aceste reacţii instinctive sunt, de asemenea, modele condiţionate pe care le aducem cu noi din copilărie timpurie sau prin genetica noastră.Uleiurile Yliaster Soulgift ne pot ajuta să armonizam aceste tipare, sa le schimbam acolo unde e cazul pentru a stabili relatii mai bune cu cei din jur, de dragul evoluţiei noastre.Descoperă-le: https://harmonization.xplication.ro/yliaster/

One thought on “Descoperă uleiurile și elixirurile Yliaster

  1. Boczor Claudia says:

    Bună ziua, aș dori să știu dacă uleiurile sunt reduse, scrie acolo de o promoție de 25% din prețul total. Am făcut o comandă pentru o ședință cu Mihaela Șofroni , acolo apărea deja discount-ul per preț ședință. La uleiuri cum este aplicată reducerea ? Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *