Sănătatea casei și a locuitorilor ei – Decorează-ți viața

La fel cum ne decorăm o parte din casa noastră în același mod putem să ne decorăm viața, felul în care alegem conștient o culoare pentru un fotoliu, un accesoriu decorativ sau buchet de flori. La fel de ușor putem să alegem o energie pe care s-o manifestăm, care să ne definească să ne reprezinte și să-și pună amprenta asupra locului în care noi suntem.

Nimic nu este mai spectaculos, mai provocator decât a avea o încăpere pe care să o decorezi. Imaginația, gândurile, sentimentele, intuiția, structura, culorile gândurilor încep să funcționeze, să te motiveze, să te definească. În același fel poți să începi să te exprimi în diferite context, să începi să te gândești cine ești cu adevărat în inimă, cum să-ți arate ziua, cum să arăți tu ca om, în suflet.

La fel creativitatea din procesul de amenajare a locuinței vine natural unor persoane, tot așa flexibilitatea cu care te raportezi la diferite medii sau la diferite situații din punct de vedere emotional, uman vine mai ușor, iar altora mai greu. Asta înseamnă că celor care le vine mai ușor participă activ la decorarea vieții.

Felul în care trăim reprezintă un statement la nivel social chiar dacă este conștientizat sau nu. Putem intra într-o încăpere îmbrăcați eleganți, simpli sau colorați și excentrici. Modul în care suntem percepuți nu este doar diferit, depinde de felul în care dorim să manifestăm imaginea noastră în exterior. În același fel modul în care vorbim cu oamenii, intrăm în interacțiune cu ei, schimbă energia mai profund decât orice altceva. Tonul vocii impactează o interacțiune identică cu muzica, influențând starea emoțională.

La fel cum noi creem conștient un mediu în casa în care trăim, noi putem alege conștient să ne decorăm viețile cu energia pe care noi decidem că dorim să exprimă.

Important este să fim conștienți astfel încât norma acestei exprimări să aducă un plus de valoare frumuseții lumii, făcând auzită, simțită creația într-un mod trainic, frumos responsabil și plin de iubire.

Decorează-ți viața la fel cum îți decorezi casa, sentimentul de bine ai venit să-l ai mereu present în inimă.

Genoveva Hossu, ALCHEMICAL DESIGNER
CERTIFICAT ÎN SĂNĂTATEA HOLISTICĂ A CASEI ȘI A LOCUITORILOR EI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *