Sănătatea casei și a locuitorilor ei – Fă-ți curat în casă, fă-ți curat în viață!

Majoritatea facem enorm de multe și avem multe lucruri în posesie pe care nu le folosim. Viața noastră de zi cu zi este plină de atașamente, îngrijorări și frici. Mintea noastră devine confuză și nu mai știm care este adevărata nevoie. Noi ca și oameni experimentăm în permanență spațiul, timpul, jocul. Problema este că ne pierdem focusul, devenim confuzi în ceea ce privește armonia și pierdem definiția a aceea ce suntem și cum funcționăm cu adevărat.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu înțeleg este că dacă adoptăm zilnic un stil de viață în care ne organizam o mică parte din casă, nu ne mai lăsăm copleșiți de lucruri inutile, reușim să ne relaxăm și să ne simțim bine.

Cel mai important lucru este că dacă reușim să ne obișnuim să organizăm, energia lucrurilor nu rămâne stocată, fie că vorbim despre casa, minte sau inimă.

Cele mai simple metode pe care le poți aplica pentru a atinge o stare de armonie, în echilibru, acasă și în inimă este să:

  • Îți eliberezi spațiul în care trăiești, să nu stochezi lucruri inutile, să te înconjori de lucruri frumoase, armonioase, curate;
  • Îți creezi un spațiu care să te reprezinte și cu care să te simți conectat, să te inspire, să-ți aducă pacea și armonia.

Odată ce înveți să faci aceste lucruri în exteriorul tău, o să-ți fie foarte ușor să le aduci în interiorul tău, astfel încât viața ta devine mai ușoară.

Începe cu pași mici cu o zonă mică din casă, cu un gând al tău care te apasă de mult și îți provoacă stres. Se va transforma treptat într-un mod de viață și armonia își va face loc atât la tine în casă cât și în viața ta.

Genoveva Hossu, ALCHEMICAL DESIGNER
CERTIFICAT ÎN SĂNĂTATEA HOLISTICĂ A CASEI ȘI A LOCUITORILOR EI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *