Sănătatea casei și a locuitorilor-Creativitatea, unealta evoluției

Singurul limbaj prin care poți cunoaște cu adevărat sănătatea casei și a locuitorilor ei este creativitatea. Felul în care permiți vieții tale să-ți arate care este scopul tău în fiecare moment, care sunt alegerile cele mai bune pe care poți să le faci, care este spațiul în care trebuie să fii, care este exprimarea ta adevărată și cel mai înalt potențial al tău, reprezintă mult discutata paradigmă de a trai sănătos

Acest fel de a gândi, în care mintea devine executant și informația principală este luată din inimă, se aseamănă cu senzația pe care o ai când ești mereu în vacanță. Bucuria și senzația de libertate pe care ți le dă lipsa constrângerilor de orice fel, armonizate cu multitudinea de oportunități oferite de relaxarea unei vacanțe, sunt bazele acestui trai sănătos. 

Imaginează-ți ce ar însemna să trăiești această senzație în viața de zi cu zi! Cum ar fi ca spontaneitatea să nu aibă nicio îngrădire, iar posibilitățile care ți se deschid să fie nelimitate? Să fii liber precum o pasăre care își găsește singură drumul, doar ghidându-se în funcție de curentul de aer (care o ține mereu în mișcare) și de direcția vântului? Ea are un infinit de posibilități de a avansa. 

Și oamenii își caută propriul curent și învață să aibă încredere în instinctul de a se abandona inimii. De ce? Pentru că simt că rezultatul va fi o existență în armonie cu propria lor viață.

Majoritatea dintre noi am experimentat această senzație. Însă nu ne putem abține să nu ne întrebăm care a fost motivul pentru care am devenit brusc anxioși și fricoși, întrerupând astfel, armonia pe care o trăiam. 

Când faci ceea ce te face fericit investești toate resursele, ești pe val. Însă atunci când te ghidezi după ce spun alții, viața devine brusc mult mai complicată. Acest lucru se întâmplă din cauza efortului pe care îl  depui pentru a impresiona sau a-i satisface pe alții. 

Ca să evităm aceste alternanțe de stare, e important să ne întoarcem în inimă, în flow-ul nostru, în creativitate. Acest lucru nu este un gest egoist, ci, dimpotrivă, un lucru onorabil. Este manifestarea puterii de a căuta adevărata ta exprimare în fiecare secundă. 

Ne-am obișnuit deja să începem să vorbim cu adevărat despre ceea ce simțim. Următoarea etapă va fi să manifestăm cu adevărat cine suntem, creativ, din inimă.

Gândește-te cum poți manifesta în fiecare secundă cea mai autentică versiune a ta, în ciuda tuturor obstacolelor! Încearcă să-ți permiți crearea momentului prezent pas cu pas și apoi treptat, să îl creezi doar pe baza unei alegeri din inimă! Ia lucrurile pe rând, din aproape în aproape!

Odată ce ai găsit locul în care libera ta exprimare, autenticitatea ta te ajută să te miști prin viață, vei experimenta bucurie, armonie și incredibila manifestare a evoluției prin creativitate.

Genoveva Hossu, ALCHEMICAL DESIGNER
CERTIFICAT ÎN SĂNĂTATEA HOLISTICĂ A CASEI ȘI A LOCUITORILOR EI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *