fbpx

AZ OTTHON ÉS LAKÓI EGÉSZSÉGE.

Minden olyan dolog energia, amely különböző frekvenciákon rezeg! Ezen frekvenciáknak a saját emberi testünkön keresztül történő kezelése és azoknak a környezeti elemekkel való összehangolása amelyeknek ki van téve, ezek együttese a Földi élet kulcsa.

AZ OTTHON ÉS LAKÓI EGÉSZSÉGE.

Minden olyan dolog energia, amely különböző frekvenciákon rezeg! Ezen frekvenciáknak a saját emberi testünkön keresztül történő kezelése és azoknak a környezeti elemekkel való összehangolása amelyeknek ki van téve, ezek együttese a Földi élet kulcsa.

KIEGYENSÚLYOZZA AZ EMBERI TEST SZERVEINEK FINOM ENERGIÁJÁT

VÉD AZ ELEKTROMÁGNESES SZENNYEZÉSTŐL

VÉD AZ ÁLTALÁNOS KÖRNYEZETI STRESSZ KÜLÖNBÖZŐ FAJTÁITÓL

AJÁNLOTT TERMÉKEINK

Harmonizáció – Kérdések és válaszok

A tudomány évtizedek óta tanulmányozza az elektromágneses energiát és más típusú energiákat (létezésük tudományosan bizonyított, megtalálhatók különböző kifejezési, mérési és korrekciós módszerekben).
Ezen az oldalon ezekkel az energia mezőkkel fogunk foglalkozni, alapvető, kiindulási szinten, azonban az itt található termékek a SUBTLE ENERGY-vel (kifinomult energiával) foglalkoznak.

A finom energia mind az Univerzumban, mind pedig bennünk megtalálható energia. Alapvetően rájövünk, hogy egy másik világ, a kvantumvilág részei vagyunk. Ennek az energiának a megtalálása és aktiválása az egész rendszer harmonizálásának és gyógyításának hatását eredményezi, mind fizikailag, mind szellemileg és érzelmileg. Ezek a termékek hidat képeznek a tudomány és a spiritualitás között. Minden biológiai funkciónk és a természet törvényei a finom energia ezen területéhez tartoznak. Ez az élet minden alapvető aspektusának energiája. Valójában egyetlen nyelvről beszélünk, amely egyesíti a két világot, a tudományos és a szellemi világot, és amely bizonyítja, hogy mindkét nyelv helyes.
Alapvetően megkérdezzük önmagunktól, hogy mi az energia, mielőtt megosztanánk azt a tudomány és a spiritualitás között?
A válasz, hogy az energia a hatás előidézésének képessége. És igen, a gravitáció, az elektromágnesesség, az mechanikus energia ennek része, de ugyanakkor az érzelmek és gondolatok képesek hatást produkálni, és akkor ezek az energia ugyanazon formáját képviselik? Igen. Korlátozza őket az idő és a tér fogalma? Nem. Gondolhatunk a múltra és a jövőre, hogy gondolatainkat megmozgassuk? Akkor mondhatjuk, hogy ezen energia nagymértékben megtapasztalható.

Minden olyan dolog energia, amely különböző frekvenciákon rezeg! Ezen frekvenciáknak a saját emberi testünkön keresztül történő kezelése és azoknak a környezeti elemekkel való összehangolása amelyeknek ki van téve, ezek együttese a Földi élet kulcsa. Más szóval ezeknek az energiáknak a harmonizálása / kiegyensúlyozása és megértése az EMBER / ÉG / FÖLD szentháromsága.

A mögöttes nyelv megértése segít felépíteni és befolyásolni a környezetet, amelyben élsz – vagyis AKTÍVAN és FELELŐSEN részt venni saját és a környezet létrehozásában, módosításában és harmonizálásában.

Passzív nézőből aktív résztvevővé válhatsz saját életednek felépítésében és irányításába! Ha elveszítjük önmagunkat, vagy nem találjuk meg a kapcsolatot ezzel a mögöttes nyelvvel, az azt jelenti, hogy elveszítjük kapcsolatunkat a Földdel és önmagunkkal, és végül, amint azt ma is láthatjuk, elpusztítjuk azt a környezetet, amelyben élünk, vagyis önmagunkat.
– Genoveva Hossu-

  • ((!) A világszerte elért sikerek, e tudományok és ezen termékek újszerűsége miatt kérjük, ellenőrizze az itt található termékek hitelességét. Alapvető fontosságú a hiteles és ellenőrzött harmonizációs megoldások használata. Termékeink csak az engedéllyel rendelkező cégek portfóliójában találhatók meg (listájuk a következő linken található …). Az itt található termékek nem állnak kapcsolatban más energia-harmonizációs termékekkel.
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.