Armonizare energetică Casă și Birou

Casă – Armonizare energetică și stare de bine

Produsele Biogeometriei destinate casei protejează împotriva câmpurilor electromagnetice, radiațiilor pământului, nivelurilor scăzute de radioactivitate și alte forme de stres generate de mediul înconjurător. Necesitatea conectării calității energiei subtile cu viața noastră modernă a fost demonstrată în multe proiecte Biogeometrice și alte cercetări făcute la nivel mondial. Folosirea unui limbaj al designului formei, culorii, sunetului și mișcării cu scopul de a reproduce armonizarea și aducerea echilibrului existent în locurile sacre în viața noastră de zi cu zi este absolut necesară.

De ce cred arhitecții sau designerii din ziua de azi că pot construi o simfonie doar cu o singură notă? Asta înseamnă să gândești un spațiu doar cu o singură proporție. Când în antichitate s-a spus că arhitectura este muzica înghețată, au explicat în cuvinte clare complexitatea conexiunilor dintre om și spațiu. Exact acolo merge și Biogeometria. Biogeometria nu este doar interesată de proporțiile armoniei și frumuseții spațiilor și formelor ci reproduce energia vindecătoare a Pământului, fiind mult mai axată pe calitățile pe care le poate aduce această informație în știința Designului. Aceste calități nefiind doar axate pe proporții sau principii de design clasice, în termen de frumos și formă, ci mai ales  axate pe calitatea energiei dintre pereți sau forme. Vorbim astfel despre un nivel corect de percepție al interiorului, unul holistic. Nu are legătură exclusiv cu designul frumos sau forme vizual plăcute ci merge mult mai în profunzime, atinge calitatea energiei spațiilor și formelor respective, ea fiind cea care trebuie să primeze.

Pentru lumea de azi poate însemna un lucru nou dar de fapt este o punte între noi și științele vechi ale strămoșilor noștri, care ies din nou la iveală. Practic, este construită o legătură pentru ca aceste științe antice și tehnologiile moderne să poată fi aduse în prezent, într-un dialog care are la bază dezvoltarea și aplicabilitatea lor azi. Datorită evoluției tehnologiei,  acest pas fiind chiar necesar, aceste soluții reprezentând un model de vindecare contemporană.