Comunity Service

Simona Baciu

Adoptă un mod de viață conștient, ce te va ajuta să-ți îmbunătățești Starea de Bine! Descoperă produsele create de Simona Baciu, fondatoarea Transylvania College și a programului Profesori fericiți pentru România, autoarea cărții Profesorul din tine/The Teacher Within. Produsele sunt destinate atât practicării tehnicilor de mindfulness, cât și pentru a fi integrate în viața de zi cu zi a celor care doresc să trăiască în armonie și echilibru cu ei înșiși, cu gândurile și emoțiile lor.

Grupate pe seturi, în combinații atrăgătoare și utile, produsele The Teacher Within sunt ideale pentru a fi oferite cadou sau pentru a te iniția în lumea mindfulness-ului. Realizate din materiale de înaltă calitate, cu un design plăcut și vesel, te vor încânta atât prin caracterul practic, cât și prin mesajele inspiraționale pe care le transmit.

Simona Baciu este un deschizător de drumuri, încrezător în educația pentru caracter și cea socio-emoțională.

În ultimele luni, Simona a moderat o serie de evenimente în care a vorbit împreună cu profesorii despre NOI, în aceste timpuri altfel. A discutat despre cum putem conștientiza emoțiile, cum le putem recunoaște și întări pe cele care ne ajută să trăim în momentul prezent.

Recunoscătoare pentru feedback-ul primit, Simona și echipa Profesori Fericiți pentru România au găsit motivația să meargă mai departe și să lanseze programul de training online “Starea de bine a profesorului: o călătorie conștientă”. Acesta este bazat pe cartea Profesorul din Tine, o carte care a fost primită cu mult entuziasm de profesorii din lumea întreagă, publicată acum și în limba română.

Trainingul are ca scop susținerea emoțională a profesorilor, reducerea stresului și a anxietății, construind reziliență emoțională. Rezultatele acestui training constau în îmbunătățirea stării de bine a profesorului, reflectată în comportamentul și succesul academic al elevilor.

În paralel, Simona se implică în multe alte programe educaționale, este speaker la diverse evenimente din domeniul său de expertiză și are darul de a motiva și molipsi cu energia sa pozitivă pe toți cei pe care îi întâlnește.