Consultanță biogeometrie pentru casă

Casele noastre ar trebui să fie sanctuare pentru odihnă, vindecare și bunăstare, unde ar trebui să ne redresăm și să ne energizăm înainte de începerea unei alte zile.

Ca sisteme de energie deschisă, suntem angajați într-un schimb constant de energie, rezonanță și armonică cu mediul nostru, unde suntem copleșiți de dinamica perturbatoare din partea diferiților factori de stres din mediu înconjurător  [radiații electromagnetice (telefoane mobile, WiFi etc,) radiații geopatice, clădiri toxice, materiale și elemente de proiectare, structuri toxice]. Cu fiecare vibrație specifică din sistemul nostru energetic, angajăm o relație corespunzătoare între spectrul  nostru energetic, rezonant și armonic (calitatea energiei) cu mediul înconjurător. Cu alte cuvinte, starea noastră de oboseală, durere, durere de cap sau despresia cronică, pe care acum o considerăm „normală”, nu ar trebui să fie existe!

Bazat pe peste două decenii de cercetare științifică, incluzând cercetări clinice, epidemiologice precum și alte cerecetari făcute cu instituții de cercetare guvernamentale sau independente, BioGeometria este renașterea științifică modernă a premiselor de echilibrare a activității bioelectrice, reducerea markerilor de stres fiziologic, îmbunătățirea indicatorilor de calitate a vieții și îmbunătățirea funcției imunitare și a sistemelelor biologice, prin revigorarea relației noastre cu centrele energetice naturale.

Niveluri de servicii și costuri BG-EHS:

Serviciul de baza BG-EHSpoate fi accesat prin intermediul magazinului on-line care oferă informații clare asupra firecărui produs și modului de întrebuințare.

Serviciul Premium BG-EHS: BG-EHS depășește armonizarea mediului și oferă un mediu studiat și particularizat pe situația în sine. Sunt instalate forme de centralizare adițională de armonizare a BioGeometriei, iar corecțiile sursei specifice / punctuale sunt puse în aplicare în fiecare aspect al locuinței sau biroului. Serviciul Premium-EHS poate fi implementat, după o perioadă de studio și analiză de minim 7 zile, în 2-3 zile pentru casele de dimensiuni standard. Practicanții BG-EHS autorizați independent oferă consultări și evaluări preliminare la domiciliu pentru a dezvolta cele mai eficiente metode și servicii BG-EHS personalizate.

Vă rugăm să găsiți mai jos lista completă internațională și informațiile de contact ale practicienilor autorizați BG-EHS.

    Locație până în 60 MP- 500 EURO + TVALocație peste 60 MP - 10 euro/Mp + TVA

    • *Materialele nu sunt incluse și vor face obiectul unui necesar ulterior analziei spațiului.
    • *Dacă locația este în județul Cluj sau București deplasarea este gratuită, dacă locația se găsește înafara acestor 2 puncte teritoriale deplasarea este contracost.