Ce se întâmplă când urmăm calea Yliaster?

Conştiinţa noastră poate urca in vremurile acestea la următorul nivel,modelul conştiinţei umane 5D. Responsabilitatea creaţiei, arta coexistenţei şi manifestarea armonioasa si centrata la toate nivelurile va fi disponibilă pentru noi. Metoda Yliaster ne ajută să intrăm într-o altă viaţă. Ne ajută să ne reaminitim cine suntem cu adevarat, în loc să fim cine am crezut că suntem.

Cu metoda Yliaster vei găsi bucuria de a trăi, bucuria de înţelegere, bucuria iubirii mai întâi în noi, apoi în exteriorul nostru şi în cele din urmă vom descoperi adevăratul nostru scop pe acest Pamant.

Produsele noastre

Prin lumină, frecvențe și practicarea culorilor curcubeului interior ne poate ajuta să înțelegem cum operăm în diferite aspecte ale conștiinței sau stări energetice. Aceasta ne reglează modul de gândire, emoțiile și practicile zilnice

Esențele vegetale lucrează cu corpurile energetice pentru a le echilibra și pentru a le acorda o vibrație mai înaltă și mai pură. Prin dizolvarea blocajelor din corp, amestecurile de plante ne ajută să scăpăm de amintirile stocate în corpul fizic.

Metoda Yliaster, care susține adevărata alchimie interioară, are 5 piloni

Acesti 5 piloni formează o pentagramă care este simbolul omului trezit, al umanului 5D uman într-un corp luminos. În desenul lui Leonardo Da Vinci, pe care-l regasim in metoda Yliaster putem vedea această definitie a omului nou: atunci când stăm ferm pe pământ şi ne întindem braţele, inima noastră se deschide pentru compasiune, suntem deschisi in a oferi si primi si ascultam un limbaj universal al Universului si al Mamei Pamanant, prin noi.

Alchimia

 

Din vremurile antice, alchimia se referea la transformarea materialelor, prin forte necunoscute, imprevizibile.

află mai multe

Curcubeul interior

 

În timp ce lucrăm cu culorile curcubeului interior,considerate centre de conştiinţă, o altă poartă se va deschide pentru noi: poarta de trezire, poarta compasiunii, a bucuriei şi conştientizarea existentei umane in adevaratul ei sens, care ne va conduce într-o altă lume.

află mai multe

Apa

 

Apa este conectată la adevărul nostru interior. Ajută comunicarea celulară şi formează un pod între conştiinţa noastră şi corpul nostru. Apa este elementul emoţiilor.

află mai multe

Inteligenta plantelor

 

Esenţele plantelor lucrează cu organismele energetice pentru a ajuta aducerea echilibrului şi ne ancoreaza automat intr-o o vibraţie mai inalta,mai pură. Prin dizolvarea blocajelor din corp, energia plantelor ne ajută să scăpăm de memoriile care nu ne sunt benefice, stocate în corpul fizical.

afla mai multe

Biogeometria

 

BioGeometriei este stiinţa care se ocupă de energia formei folosind forme, culori, mișcare, orientare și sunet, produce o calitate vibraţională care echilibrează câmpurile energetice.

afla mai multe