Armonizare energetică Mașină și telefon

Mașină și telefon – Armonizare energetică și stare de bine

Care va fi efectul asupra umanității cu toate aceste antene și nevoia crescută  a comunității de a folosi energia electrică? Care va fi viitorul nostru? În marele tablou cum arată aceste lucruri? Privim tehnologia ca pe un lucru bun, pentru că este, ne ușurează enorm existența. Dar de preferat este că înainte de orice evoluție sau dezvoltare tehnologică să fie luat în calcul și studiat aspectul ce ține de sănătatea umană, dar nu doar la nivel fizic ci și  multidimensional. Acest aspect a fost lăsat deoparte în ultimii 100 de ani și  noi suntem astăzi, aici, în acest punct în care ne dăm seama că ceva nu am făcut bine.

În general problemele cu mediul înconjurător sunt destul de simple, ai o poluare, reduci poluarea și ai rezolvat problema. Dar cum ar fi dacă ai o formă de poluare pe care tu o crești de 100 de ori și nici nu ești conștient de ea, de efectele ei sau nici nu conștientizezi că îți face rău? Poluarea electromagnetică pe lângă celelalte simptome cunoscute mai are o latură complexă, deshidratează sistemul de viață și reduce vitalitatea din sistemele vii. Cu toții înțelegem că noi suntem alcătuiți din peste 75% apă.

Soluțiile BioGeometry  reușesc armonizarea energiilor subtile, interacțiunea dintre cele 2 câmpuri electromagnetice, cel emis de folosirea telefonului mobil (spre exemplu ) sau cel emis de circuitele electrice existente în automobilul aflat în mișcare și câmpul electromagnetic al corpului uman.

Avem o bombă cu ceas ascunsă în această eră a informațiilor. Trebuie să oprim permanent aceste tehnologii și dezvoltarea lor? Răspunsul este NU. Nu ai cum să oprești această evoluție și nici nu este de dorit. Poți în schimb să iei omul în considerare cu adevărat? Răspunsul este Trebuie!