[vc_row][vc_column][vc_column_text]Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Cluj-Napoca şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii in cazul in care produsele sunt in stoc. Daca produsele sunt aduse la comanda, livrarea acestora poate dura 2-3 saptamani.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin FAN Courier

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Politica de returnare

Returnarea pe siteul harmonization.ro se poate face fara a invoca un motiv in termen de 30 zile calendaristice.

Potrivit Ordonantei de urgenta nr.34/2014 privind protectia consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative, in momentul in care va decideti sa returnati un produs, este esential sa ne anuntati in scris printr-un mail trimis la adresa contact@harmonization.xplication.ro

In cazul produselor comandate de pe harmonization.ro, returul se accepta in urmatoarele conditii:

  • returul trebuie sa se realizeze in maxim 30 zile de la primirea coletului
  • produsele nu trebuie sa prezinte urme de uzura
  • etichetele atasate produsului nu trebuie sa lipseasca, la fel si documentele insotitoare ale acestuia
  • costurile de transport pentru retur vor fi suportate de catre clientReturnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid, se recomanda returnarea produselor in ambalajul original.

In cazul in care produsul pe care doriti sa il returnati este deteriorat sau prezinta semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a diminua suma restiuita in conformitate cu starea produsului.

In cazul in care produsul pe care doriti sa il returnati are o defectiune de fabricatie,  www.harmonization.ro   va poate schimba piesa sau produsul, dupa caz, fara costuri suplimentare pentru dumneavoastra sau daca doriti returnarea acestui produs putem prelua produsul de la adresa dumneavoastra printr-o firma de curierat , iar dupa efectuarea receptiei produsului daca se constata ca produsul intradevar are o defectiune de fabricatie va vom inapoia contravaloarea produsului precum si cheltuielile de transport avute, in cazul in care aceste cheltuieli au fost suportate de dumneavoastra la comandarea initiala al produsului.

Rambursarea contravalorii produsului se efectueaza in maxim 14 de zile de la primirea returului. Rambursarea banilor se poate face doar intr-un cont bancar furnizat de catre client.

Politica de confidentialitate

harmonization.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

harmonization.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul  www.harmonization.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]