Uleiuri esențiale SoulGift

Uleiurile Yliaster Soulgift ne oferă trei elixire care ne pot ajuta să facem faţă celor trei motive principale de suferinţă: ataşamentului, aversiunii şi confuziei. Aceste tendinţe pot fi adesea otravă în sistemul energetic uman şi pot face relaţiile sau posibilitatea de a le îndeplini destul de dificilă. Dar aceste elixire, Let go, Joy şi Accept, ne pot ajuta să armonizăm aceste tipare şi să schimbăm modelele condiţionate, aduse cu noi din copilărie timpurie sau prin genetica noastră.

Folosind aceste uleiuri daruri ale sufletului, putem începe să ne dezvoltăm conştientizarea şi să ne eliberăm de ataşamentele şi modelele limitative, pentru a experimenta o viaţă mai plină şi mai împlinită.

Elixirul Let go este un aliat puternic în momentele în care suntem blocați în trecut sau ne împiedicăm de lucruri care nu ne mai servesc. Acest elixir ne permite să eliberăm acele gânduri, emoții și comportamente care ne țin în loc și să facem loc pentru noi oportunități și experiențe mai bune. Prin eliberarea atașamentelor inutile, suntem capabili să ne deschidem către viitor cu încredere și curaj.

Elixirul Joy este un cadou pentru sufletul nostru, învăluindu-ne într-o energie plină de bucurie și împlinire. Acest elixir ne ajută să descoperim centrul nostru al bucuriei interioare, indiferent de circumstanțele externe. Prin accesarea acestei surse de fericire, suntem capabili să rămânem pozitivi și puternici în fața provocărilor vieții și să ne bucurăm de momentele de liniște și pace.

Elixirul Accept ne ajută să ne conectăm la tendința noastră naturală de a respinge ceea ce nu ne place sau nu putem controla. Acest elixir ne ajută să ne acceptăm atât pe noi înșine, cât și situațiile și persoanele din jurul nostru, așa cum sunt ele. Prin acceptarea faptelor și a realității, putem să lăsăm să curgă și să ne trăim viața în prezent, fără stresul și tensiunea din trecut sau îngrijorarea pentru viitor.