Remember Humanity – Esențe subtile Yliaster

Practicarea culorilor curcubeului interior și utilizarea esențelor vegetale sunt doar două dintre tehnicile folosite în cadrul stilului de viață Yliaster.

Yliaster este mai mult decât o metodă – este un stil nou de viață, care urmărește să transforme întreaga ființă a persoanei într-un mod pozitiv.

Produsele, cunoștințele și practica servesc un singur scop: de a ajunge la poarta unei noi vieți și de a depăși tot ceea ce nu mai este necesar în viața noastră, cât mai curând posibil.

Pentru a dezvolta acest punct, se poate spune că utilizarea culorilor curcubeului interior poate fi o modalitate eficientă de a ne conecta cu diferitele aspecte ale conștiinței și ale stării noastre energetice. De exemplu, se poate folosi culoarea roșie pentru a ne stimula energia și pasiunea, culoarea galbenă pentru a ne îmbunătăți starea de spirit și claritatea mentală, iar culoarea violetă pentru a ne conecta cu partea noastră spirituală și cu înțelepciunea interioară.

Adoptarea acestui stil de viață implică luarea de decizii sănătoase și de alegeri pozitive în toate aspectele vieții, inclusiv în ceea ce privește alimentația, activitatea fizică, relațiile interpersonale și dezvoltarea personală.

Prin urmare, Yliaster este mai mult un mod de a trăi altfel, un stil de viață care are ca scop transformarea întregii ființe și care încurajează oamenii să-și trăiască viața la cel mai înalt nivel de conștientizare și armonie interioară.