Uleiuri esențiale Nada

Numele sub care sunt cunoscute elixirurile din sistemul Yliaster este Nada, a căror energie aduce nu doar transformare, ci și vindecare pentru sufletul uman. Aceste elixire sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a vindeca rănile emoționale ale sufletului feminin, care au fost resimțite de femei de-a lungul istoriei, și de a elibera o energie pozitivă care ne însoțește pe drumul evoluției noastre.

De-a lungul timpului, Nada a devenit un instrument important în ceea ce privește dezvoltarea spirituală și vindecarea interioară. Într-o lume agitată și haotică, aceste elixire ne oferă o oază de liniște și de conexiune cu propriul nostru eu, care ne permite să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important în viața noastră. Prin intermediul lor, putem învăța să acceptăm și să iertăm, să ne eliberăm de trecut și să ne deschidem spre un viitor luminos și plin de speranță.

În lumea noastră, cu toții avem răni emoționale – amintiri adânc înrădăcinate ale rănilor pe care strămoșii noștri feminini le-au moștenit, sau chiar blocaje din viețile anterioare care amenință să ne împiedice să trăim viața la maximum.

Aceste răni se manifestă în moduri subtile, poate ca o aversiune față de propria noastră formă fizică sau o nevoie disperată de a judeca și condamna feminitatea în toate formele ei.

Dacă ne simțim sufocați de aceste blocaje, putem găsi alinare și vindecare în elixirurile din sistemul Yliaster, numite Nada. Aceste energii transformatoare sunt special create pentru a vindeca rănile sufletului feminin, ajutându-ne să ne deschidem către o viață sexuală împlinită, să ne bucurăm de experiențe noi și să ne eliberăm de constrângerile trecutului.

Cu ajutorul elixirurilor, putem îndepărta acele experiențe sau condiții care ne îndepărtează de noi înșine și de cronologia noastră, ne oferă sentimentul că nu ne trăim propria viață și ne fac să ne simțim rușinați și stânjeniți de feminitatea noastră. Prin cooperarea cu Mama Pământ și Zeița Interioară, putem începe să ne conectăm cu corpul, emoțiile și obiectivele noastre și să ne trăim viața la maximum.

Este momentul să ne deschidem către o nouă viziune și să lăsăm intuiția să ne ghideze spre o viață împlinită și autentică.

12 elixire cu 12 beneficii unice pentru bunăstarea emoțională și fizică a unei femei:

Elixirul Nada 1 – oferă protecție energetică și ne ajută să acceptăm frumusețea unică a corpului nostru, crescând astfel conștientizarea și concentrarea în tot ceea ce facem.

Elixirul Nada 2 – transformă vulnerabilitatea în flexibilitate și ne ajută să părăsim tiparele de acceptare în relații. Totodată, acesta vindecă durerea trecutului și ne ajută să ne deschidem și să acceptăm vulnerabilitatea.

Elixirul Nada 3 – deblochează chakra 2 și susține feminitatea prin eliberarea amprentelor emoționale negative din zona pelviană. Acest loc sacru este rădăcina creativității și a dorinței noastre, iar elixirul ajută la curățarea sa pentru a ne permite să ne exprimăm liber și să înflorim.

Elixirul Nada 4 – implică energia aurului și ne ajută să ne reconectăm cu adevăratul nostru centru. Purificându-ne de amintiri dificile, elixirul ne aduce aminte cât de frumoși suntem și ne ajută să acceptăm cine suntem cu adevărat. Astfel, putem experimenta adevărata iubire și frumusețea atemporală a ființei noastre.

Elixirul Nada 5 – simbolizează energia maternității, care se bazează pe îngrijirea și susținerea a ceea ce a fost creat sau manifestat de o femeie. Această energie este asociată cu culoarea galbenă și este susținută de rozmarin, ghimbir, mir și Kubeba. Elixirul Nada 5 ajută la discernământ și oferă energie pozitivă, îmbunătățind astfel atenția hrănitoare și luminoasă. Este util în timpul lunii pline pentru a întări energia creativă și clarifica intențiile.

Elixirul Nada 6 – ajută la renașterea noastră în timpul fazelor de schimbare dificile din viață. Această fază poate fi dureroasă și poate dura ani. Elixirul conține ingrediente precum migdalele amare, coriandrul, patchouli și geranium pentru a ne echilibra și a neutraliza otrăvurile energetice.

Elixirul Nada 7 – ne conectează cu forța Amazonului și cu inima noastră. Acest elixir echilibrează și amplifică puterea inimii feminine cu busuioc blând, laur puternic, frangipani divin și pin veșnic verde. Ne ajută să găsim armonie, libertate și frumusețe în viață.

Elixirul Nada 8 – ne ajută să găsim calea către adevărata putere prin exprimarea sinceră și creativă a inimii. Energia Matriarhului și elixirurile calitative, cum ar fi Turcoazul, Stejarul și Yarrow, ne ajută să depășim frica de a fi răniți și să ne deschidem către adevărurile profunde ale Pământului, oferindu-ne puterea de a lua deciziile care ne definesc cu adevărat și de a trăi fără manipularea comunicării.

Elixirul Nada 9 – protejează misterul sufletului și ne ajută să găsim adevăratul nostru scop. Cu ajutorul plantelor precum lavanda, mușețelul, origamul și salvia, elixirul ne ajută să ne îmblânzim impulsurile și să găsim pacea. Încrederea ne transformă viața într-un potir și ne dedicăm manifestării voinței superioare.

Elixirul Nada 10 – susține faza de vindecare intuitivă, oferind gradul necesar de inițiativă și protecție. Acest elixir conține Stevia, cafea, tămâie și Geraniu, care ne ajută să folosim puterea și informațiile în beneficiul tuturor și să legăm evenimentele din lumea interioară și exterioară.

Elixirul Nada 11 – aduce stabilitate și soliditate în valul schimbărilor, conectând trecutul și prezentul și susținând acceptarea proceselor noi.

Elixirul Nada 12 – ajută la procesarea și renunțarea la experiențele din fiecare etapă de viață. Acesta aduce o energie a Bunicii, oferind iubire hrănitoare și compasiune. Elixirul umple sufletul cu calități dulci de mir, vanilie, trandafir, magnolie și crin alb, ajutându-ne să experimentăm iubirea profundă din interior.